http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/561181protesta_30_maj_mitrovice.jpg

Veteranët e UÇK-së protestuan në Mitrovicë, kundër mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë në veri të Koso

Me moton “Ta mbrojmë sovranitetin e Kosovës”, mijëra veteranë të luftës së UÇK-së dhe  qytetarë  liridashës nga të gjitha pjesët e Kosovës, sot në pjesën jugore të qytetit të ndarë ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/792156mitrovica_30maj.jpg

Veteranët e UÇK-së protestuan në Mitrovicë, kundër mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë në veri të Koso

Me moton “Ta mbrojmë sovranitetin e Kosovës”, mijëra veteranë të luftës së UÇK-së dhe  qytetarë  liridashës nga të gjitha pjesët e Kosovës, sot në pjesën jugore të qytetit të ndarë ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/393568mitrovica_30maj_1.jpg

Veteranët e UÇK-së protestuan në Mitrovicë, kundër mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë në veri të Koso

Me moton “Ta mbrojmë sovranitetin e Kosovës”, mijëra veteranë të luftës së UÇK-së dhe  qytetarë  liridashës nga të gjitha pjesët e Kosovës, sot në pjesën jugore të qytetit të ndarë ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/669516komandant_kushtrimi.jpg

Ish komandanti i UÇK-së, Harun Aliu u varros sot në paralagjen e Hasanbabës,  në Shkup

Sot në paralagjën shqiptare të Hasanbabës, në Shkup u varros njëri ndër komandantët e njohur të UÇK-së, Harun Aliu  i vrarë ditë më parë në pritën që kishte vendosur policia ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/920104protesta_10maj_shkup_1.jpg

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi"

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi" me brohoritje “Liri, barazi dhe drejtësi”. Këshilli i Organizatave Shqiptare (KOSH) ka lexuar edhe letrën publike me kërkesat e saja.  Organizatorët theksuan se ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/206237protesta_10maj_shkup_2.jpg

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi"

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi" me brohoritje “Liri, barazi dhe drejtësi”. Këshilli i Organizatave Shqiptare (KOSH) ka lexuar edhe letrën publike me kërkesat e saja.  Organizatorët theksuan se ...më shumë

Në postën elektronike të TV Alsat sot ka arritur një komunikatë, e cila thuhet se është nisur nga Sektori për informim i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare. Komunikata me numër 1 mban datën 1 maj 2010 dhe është firmosur nga Arben Selimi. “Njoftohet opinioni mbarë shqiptarë në IRJM se me datë 28.04.10. në vendin e quajtur Studenë në Karadakun e Shkupit, ku dhe ndodhej një pikë e furnizimit të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, ushtarët tanë hasën në një pritë nga forcat e armatosura sllavo-maqedonase”, thuhet në komunikatë. Në Komunikatën Nr. 1 të UÇK-së, thuhet se epilogu i këtij aksioni ka qenë “një i vrarë nga pala armike si dhe një i plagosur lehtën nga ushtarët e njësitit për mbështetje logjistike të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare”. Më tej thuhet se ‘ia bëjmë me dije gjithë opinionit shqiptarë se Ushtria Çlirimtare Kombëtare vazhdon me aktivitetin e saj në hapësirën shqiptare në IRJM, përfundon Komunikata Nr 1 e UÇK-së.

 Kjo letër ka ardhur vetëm 4 ditë pas zbulimit të disa bunkerëve nga forcat speciale të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Maqedonisë në afërsi të fshatit Bllacë të Shkupit ku u konfiskua një sasi e madhe armatimi. Pas këtij aksioni, edhe policia e Kosovës njoftoi se ka vënë në pranga 7 persona në rrethinën e Kaçanikut, të cilët dyshohen se kanë lidhje me incidentin ndërkufitar të datës 28 prill.

Komente  

 
0 #1 2010-05-04 20:54
ju pershendes nga zemra UQK RRNOFSHI VLLEZER se ju jeni shpresa mbar shqiptare edhe buken e gojes do ta ndajm per tju ndihmuar me qka keni nevoj.pa bashkim ska me pas kurr qetsi kshtu qe ma mir tash nese lypet luft se sa mbas 100 vjete tua lem te ardhmes shqiptare nje jet te mir RRNOFT GJITHMON USHTRIA QLIRIMTARE KOMBETARE
Cito
 

Komenti juaj


Kodi i sigurisë
Rifreskoje

Shperndaje
http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/561181protesta_30_maj_mitrovice.jpg

Veteranët e UÇK-së protestuan në Mitrovicë, kundër mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë në veri të Koso

Me moton “Ta mbrojmë sovranitetin e Kosovës”, mijëra veteranë të luftës së UÇK-së dhe  qytetarë  liridashës nga të gjitha pjesët e Kosovës, sot në pjesën ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/792156mitrovica_30maj.jpg

Veteranët e UÇK-së protestuan në Mitrovicë, kundër mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë në veri të Koso

Me moton “Ta mbrojmë sovranitetin e Kosovës”, mijëra veteranë të luftës së UÇK-së dhe  qytetarë  liridashës nga të gjitha pjesët e Kosovës, sot në pjesën ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/393568mitrovica_30maj_1.jpg

Veteranët e UÇK-së protestuan në Mitrovicë, kundër mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë në veri të Koso

Me moton “Ta mbrojmë sovranitetin e Kosovës”, mijëra veteranë të luftës së UÇK-së dhe  qytetarë  liridashës nga të gjitha pjesët e Kosovës, sot në pjesën ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/669516komandant_kushtrimi.jpg

Ish komandanti i UÇK-së, Harun Aliu u varros sot në paralagjen e Hasanbabës,  në Shkup

Sot në paralagjën shqiptare të Hasanbabës, në Shkup u varros njëri ndër komandantët e njohur të UÇK-së, Harun Aliu  i vrarë ditë më parë në ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/920104protesta_10maj_shkup_1.jpg

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi"

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi" me brohoritje “Liri, barazi dhe drejtësi”. Këshilli i Organizatave Shqiptare (KOSH) ka lexuar edhe letrën publike me kërkesat ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/206237protesta_10maj_shkup_2.jpg

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi"

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi" me brohoritje “Liri, barazi dhe drejtësi”. Këshilli i Organizatave Shqiptare (KOSH) ka lexuar edhe letrën publike me kërkesat ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/807578protesta_10maj_shkup_4.jpg

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi"

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi" me brohoritje “Liri, barazi dhe drejtësi”. Këshilli i Organizatave Shqiptare (KOSH) ka lexuar edhe letrën publike me kërkesat ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/102814protesta_10maj_shkup_3.jpg

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi"

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi" me brohoritje “Liri, barazi dhe drejtësi”. Këshilli i Organizatave Shqiptare (KOSH) ka lexuar edhe letrën publike me kërkesat ...më shumë

http://unitedalbania.info/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/498563protesta_10maj_shkup.jpg

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi"

Mijëra protestues marrshuan në Shkup "Për drejtësi" me brohoritje “Liri, barazi dhe drejtësi”. Këshilli i Organizatave Shqiptare (KOSH) ka lexuar edhe letrën publike me kërkesat ...më shumë